DODAJ SWOJĄ OPINIE




OPINIE NASZYCH KLIENTÓW



polecam sokol4trans

27 czerwca 2023

Moja opinia o sokol4trans – Bardzo dobra obsługa przeprowadzek z UK do Polski, polecam firmę sokol4trans.

Roman

Nie polecam!

11 czerwca 2024

Najgorsze doświadczenie jakie miałem. Wszystko było umówione a na miejscu okazało się jakieś dodatkowe ważenie wszystkiego na oko. Niektóre przedmioty były stawiane na wadze, która nie ma żadnego atestu a reszta to było jakieś zgadywanie w stylu 'to waży tyle…’. Cale ważenie odbywa się nie transparentnie. Jeśli płaci się za każdy dodatkowy kilogram to powinno być ważone na oczach klienta aby mial na to wgląd. Wszystkie przedmioty z przeprowadzki zostają jeszcze dwa razy przepakowane raz na tira w nagli po czym w Polsce po raz kolejny do vana. Wiele rzeczy dotarło zniszczonych. A cena za przeprowadzkę z kosmosu.

Mateusz

Nie polecam

21 maja 2024

Niestety, muszę podzielić się negatywną opinią na temat firmy transportowej Sokol4Transport. Wyprowadzałam się z Londynu na koniec lutego i moje rzeczy miały zostać przewiezione. Cały proces zajął pięć dni, co mogłoby być do zaakceptowania, gdyby nie poważny problem. Mój odkurzacz, który kosztował około 300 funtów, został skradziony. Był w oryginalnym opakowaniu, w przeciwieństwie do pozostałych 16 paczek zapakowanych w szare kartony, które dotarły bez problemu.

Próbowałam wielokrotnie kontaktować się z właścicielką oraz innymi pracownikami Sokol4Transport, ale bez skutku. Nikt nie potrafił mi pomóc ani przyznać, że coś takiego się wydarzyło. Próbowano mnie przekonać, że odkurzacza w ogóle nie było, co jest nieprawdą. Mam świadków na to, że odkurzacz się tam znajdował, ponieważ nie przeprowadzałam się sama. Jestem bardzo rozczarowana brakiem odpowiedzialności i niekompetencją tej firmy. Nie polecam korzystania z ich usług.

J

Najgorszy przewóz

16 maja 2024

Jesteśmy rozczarowani ta firma. Totalny brak profesjonalizmu. Nie doinformowanie oraz zakłamanie informacji przed pobraniem paczek oraz wprowadzenie w błąd. Od tyg czekamy na paczki które do tej pory nie dotarły i nie mamy kontaktu z kierowcą ponieważ paczki cięgle zmieniają kierowcę. Nigdy więcej !!!!!!

Anna

Przeprowadzka Manchester - Gdańsk

16 stycznia 2024

Moja przeprowadzka z Manchesteru do Gdańska z firmą Sokol 4 Trans nie przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Napotkałem problemy komunikacyjne z firmą, które wpłynęły na proces przeprowadzki. Choć moje rzeczy dotarły w końcu na miejsce, to zauważalnym opóźnieniem. Pracownicy byli co prawda uprzejmi, jednak brak efektywnej komunikacji i dłuższy czas oczekiwania spowodowały, że moje doświadczenie z tą firmą nie było w pełni pozytywne. Ogólnie rzecz biorąc, mogę ich polecić.

Anonymous

moja przeprowadzka do Elbląga

3 sierpnia 2023

Przeprowadzka z Norwich do Elbląga. Wszystko przebiegło sprawnie. Kierowcy uprzejmi, Wszystko dotarło w dobrym stanie.

Piotr

Zlecenie przeprowadzki

30 lipca 2023

Jak dotąd, wszystko zgodnie z planem. Kierowca był na czas, odebrać wszystko.

Teraz czekam na dostarczenie w Polsce.

Piotr

Dobry wybór

14 czerwca 2023

Wybierając Sokol 4 Trans do przeprowadzki z Nottingham do Bydgoszczy, zdecydowanie podjąłem dobrą decyzję. Pracownicy byli profesjonalni, a ich obsługa klienta była na najwyższym poziomie. Cała przeprowadzka była zorganizowana i przebiegała sprawnie.

Michał

Bezproblemowa Przeprowadzka

10 maja 2023

Przeprowadzka z Sheffield do Gdańska z Sokol 4 Trans była bezproblemowa. Pracownicy byli niezwykle uprzejmi i pomocni, a moje przedmioty zostały dostarczone na czas i w doskonałym stanie. Polecam ich usługi.

Piotr

Kompetentni Pracownicy

5 kwietnia 2023

Wybór Sokol 4 Trans był najlepszą decyzją, jaką mogłem podjąć. Pracownicy byli kompetentni, uprzejmi i dokładni. Przeprowadzka z Leeds do Poznania była łatwiejsza, niż mogłem sobie wyobrazić. Zdecydowanie polecam ich usługi.

Kamil

Pozytywne wrażenia

28 stycznia 2023

Mimo kilku drobnych niesnasek, ogólne wrażenia z przeprowadzki z Birmingham do Torunia z Sokol 4 Trans są pozytywne. Zespół był uprzejmy i pomocny, a wszystko dotarło na miejsce w dobrym stanie.

Adam

Mogli popracować nad komunikacją

23 grudnia 2022

W przeprowadzce z Sheffield do Wrocławia z Sokol 4 Trans, doświadczyłem pewnych problemów z komunikacją ze strony firmy. Wszystko jednak dotarło na miejsce w dobrym stanie i bez opóźnień. Pracownicy byli uprzejmi, ale komunikacja mogła być lepsza.

Marek

Przyjazny zespół

27 października 2022

Miałem do przewiezienia kilka dużych szaf z Londynu do Warszawy. Zespół Sokol 4 Trans był przyjazny i pomocny, a wszystko dotarło w nienaruszonym stanie.

Rafał

Warto korzystać z ich usług

17 października 2022

Przeprowadzka z Edynburga do Łodzi z Sokol 4 Trans była generalnie dobra. Zespół był uprzejmy, ale proces pakowania był nieco chaotyczny. Wszystko jednak dotarło bezpiecznie i na czas. Zdecydowanie skorzystałbym z ich usług ponownie, ale mam nadzieję, że proces pakowania będzie bardziej zorganizowany.

Marcin

Wszystko dotarło bezpiecznie

22 września 2022

Miałem do przewiezienia sporo rzeczy, w tym meble i łóżko, z Liverpoolu do Gdańska. Sokol 4 Trans przewiozło wszystko bezpiecznie i na czas.

Piotr

Skuteczna przeprowadzka

12 września 2022

Moja przeprowadzka z Liverpoolu do Gdańska z Sokol 4 Trans przebiegła skutecznie. Wszystko dotarło na czas i w nienaruszonym stanie, mimo że jeden z pracowników był nieco nieuprzejmy. Mimo to, obsługa była zadowalająca.

Krzysztof

Nie do końca punktualni

28 sierpnia 2022

Miałem kilka problemów z punktualnością podczas mojej przeprowadzki z Bristol do Szczecina z Sokol 4 Trans. Pomimo tego, moje rzeczy zostały dostarczone w dobrym stanie i pracownicy byli przyjaźni. Cenę uważam za uczciwą. Dałbym 4 gwiazdki, gdyby nie problem z punktualnością.

Tomasz

Polecam

27 sierpnia 2022

Miałem do przewiezienia kilka mebli z Leicester do Bydgoszczy. Sokol 4 Trans poradziło sobie z tym znakomicie.

Dawid

Dobre usługi przewozowe

18 sierpnia 2022

Sokol 4 Trans zrobiło dobrą robotę przewożąc moje meble i rzeczy osobiste z Manchesteru do Poznania. Było kilka drobnych problemów, ale ogólnie jestem zadowolony z usługi.

Jan

Spóźnienie, ale dobra obsługa

16 lipca 2022

Miałem do przewiezienia duże meble z Edynburga do Krakowa. Sokol 4 Trans było trochę spóźnione, ale poza tym, obsługa była dobra i wszystko dotarło bezpiecznie.

Wojciech

Doskonała

Na podstawie 612 recenzji